Αναγνώστες

24 Αυγ 2021

Η αποκατάσταση του κατεστραμμένου γεφυριού στο Ν. Λεβύσι Μαρκοπούλου, εξετάστηκε από μηχανικούς της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού, με σκοπό την εκπόνηση δωρεάν μελέτης.

  

Αυτοψία  από κλιμάκιο μηχανικών της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού, πραγματοποιήθηκε στο κατεστραμμένο γεφυράκι που διασύνδεει τον οικισμό του Ν Λεβυσίου Μαρκοπούλου με την παράπλευρη οδό του ρέματος της Μαυροσουβάλας, προκειμένου να γίνει μια πρώτη εκτίμηση του έργου, με την καταγραφή των αναγκαίων μελετών που θα απαιτηθούν, όπως η τοπογραφική αποτύπωση  της οδοποιίας και της υδραυλικής διατομής του ρέματος, η γεωλογική / γεωτεχνική μελέτη, η υδραυλική μελέτη, η μελέτη προστασίας των πρανών που έχουν υποστεί ζημιές, η αρχιτεκτονική -  στατική μελέτη του νέου γεφυριού, κ.α.

Το κλιμάκιο των επιστημόνων αποτελούμενο από τον πολιτικό μηχανικό και έμπειρο Εδαφομηχανικό μελετητή Χάρη Λάμαρη, που είναι μέλος και επιστημονικός συνεργάτης της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού, τον Γιώργο Χρ. Παναγόπουλο, Πρόεδρο της ΟΣΩ, πολιτικό μηχανικό, θα αξιολογήσει την δυνατότητα είτε της εκ ολοκλήρου είτε της τμηματικής εκπόνησης των απαραίτητων μελετών, από την Ομοσπονδία Συλλόγων Ωρωπού και τους τεχνικούς της, προκειμένου να συνδράμει το έργο του Δήμου Ωρωπού και να ικανοποιήσει με αυτή την δωρεά της, ακόμη ένα κρίσιμο αίτημα της τοπικής κοινωνίας. 

Στην αυτοψία παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Αρμυριώτης.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.