Αναγνώστες

27 Ιουν 2020

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.06.20 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΩΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ


Δέλτα του Ασωπού, η εναλλακτική θέση χωροθέτησης της Μονάδας Επεξεργασίας αστικών Λυμάτων, μετά την εγκεκριμένη 3,5 χιλιόμετρα νοτίως του οικισμού του Συκαμίνου.

Αγαπητοί  φίλοι και φίλες, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο  ανοιχτό στους κατοίκους της περιοχής, Ενημερωτικό Διοικητικό  Συμβούλιο  της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού, (Ο.Σ.Ω.), Κυριακή την 28η Ιουνίου 2020, 11:00 το πρωί, στα γραφεία του Ακρωτηρίου.

Θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:


1.   Εξελίξεις στα έργα της οδοποιίας και ανάγνωση καταγγελιών πολιτών,  για πολλαπλές αστοχίες και κακοτεχνίες στις πρόσφατα κατασκευασμένες οδούς.
2.   Ενημέρωση για το κρίσιμο θέμα της καθαριότητας /αποξίλωσης των κοινόχρηστων χώρων των οικισμών, απόφαση για όχληση στους αρμόδιους φορείς Δήμο, Δασαρχείο, Πυροσβεστική, ενόψει της περιόδου  της υψηλής επικινδυνότητας, για την εκδήλωση καταστροφικών πυρκαγιών.
3.   Ενημέρωση για τις έγγραφες  απαντήσεις των αρμόδιων φορέων προς την Ομοσπονδία, σχετικά με πρόσφατη διαχείριση των τοξικών βιομηχανικών αποβλήτων, που βρέθηκαν πρόσφατα στον Ασωπό, (δεξαμενές).
4. Απόφαση Σώματος Ο.Σ.Ω., για τον καθορισμό της δράσης του Δευτεροβάθμιου Οργάνου, για την «κεκλεισμένων θυρών» συνεδρία της επιτροπής ποιότητας ζωής, με θέμα την γνωμοδότηση για την Β1 Φάση του Γενικού Πολεοδομικού σχεδιασμού των Ωρωποχωρίων/Κοιλάδας Ωρωπού, που σηματοδοτεί το μέλλον της περιοχής.
4.  Εξελίξεις σχετικά με την μελέτη των δικτύων των αστικών λυμάτων, με την «προωθούμενη» αλλαγή χωροθέτησης της Μονάδας Επεξεργασίας των Λυμάτων στο Δέλτα του Ασωπού.
5.   Λοιπά θέματα που θα βάλουν τα μέλη.

Ο Πρόεδρος της ΟΣΩ
Γιώργος Χρ. Παναγόπουλος
 
500 περίπου μέτρα από το Γεφυράκι  του Ασωπού, πλησίον του Αγ Γεωργίου, η εναλλακτική θέση χωροθέτησης της Μονάδας Επεξεργασίας αστικών Λυμάτων, μαζί με αυτή του Δέλτα του Ασωπού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.