Αναγνώστες

2 Ιουλ 2018

Ηλεκτροφωτισμό της παραλιακής ζώνης του Ακρωτηρίου.


Ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ωρωπού, για τον ηλεκτροφωτισμό της παραλιακής ζώνης του Ακρωτηρίου.

Εγκρίθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 28.06.2018, με ομόφωνη απόφαση, η  μελέτη που αφορά το μεγάλο έργο του ηλεκτροφωτισμού της παραλιακής ζώνης του Ακρωτηρίου (Βαρυκό), ένα σημαντικό έργο υποδομής που αφορά συνολικά τους κατοίκους του Κάμπου Ωρωπού.

Η μελέτη είχε κατατεθεί δωρεάν στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ωρωπού, με σκοπό την γρήγορη υλοποίηση του έργου,  από την Ομοσπονδία Συλλόγων Ωρωπού και το Τεχνικό της Τμήμα αποτελούμενο από την Μαρία Σίννη, Παναγιώτη Χατζημπαήλο μηχανολόγους μηχανικούς και τον Γιώργο Χρ. Παναγόπουλο, πολιτικό μηχανικό, ενώ ελέγχτηκε, υπογράφηκε και θωρήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ωρωπού. Μάλιστα η Ομοσπονδία ήδη από τον Δεκέμβριο του 2015, είχε έρθει σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Αττικής, για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Αττικής.

Αφορά έργο συνολικού προϋπολογισμού 160.000 ευρώ, που σύντομα αναμένεται να ενταχθεί στον προγραμματισμό των έργων της Περιφέρειας Αττικής, και στην συνέχεια να δοθούν τα χρήματα για το έργο στον Δήμο Ωρωπού, ώστε το έργο να ανατεθεί και να υλοποιηθεί από την Τεχνική του Υπηρεσία.

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Ωρωπού, ευχαριστεί την Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί η πρόταση αυτή και η δωρεάν μελέτη, που είχε κατατεθεί από το Τεχνικό Τμήμα, της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού και σε προηγούμενες Δημοτικές Αρχές, σήμερα γίνεται πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.