Αναγνώστες

19 Φεβ 2020

Αποκλεισμένη περιμετρικά η περιοχή που βρέθηκαν οι πλαστικές δεξαμενές

Αποκλεισμένη περιμετρικά η περιοχή που βρέθηκαν οι πλαστικές δεξαμενές με τοξικά απόβλητα, στο Δέλτα του Ασωπού,  σε μια περίμετρο 500 μέτρων. 

Μεγάλη κινητοποίηση για την αντιμετώπιση της χημικής ρύπανσης, στο Δέλτα του Ασωπού,  με ευθύνη κλιμακίου της ΕΜΑΚ, παρουσία αστυνομίας και ασθενοφόρου.

Μεγάλη κινητοποίηση για  τον καθαρισμό των τοξικών, από ειδικευμένο κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, στη αντιμετώπιση της  χημικής ρύπανσης. 

Συμμετέχει ενεργά το Πυροσβεστικό Σώμα, αφού στην περιοχή ενεργεί η ΕΜΑΚ, παρουσία Αστυνομίας και Ασθενοφόρου του Δήμου.
Το πρωί η περαιτέρω επίσημη ενημέρωση, για την πορεία της παρέμβασης, με ανακοινώσεις από τους φορείς που συμμετέχουν στην αντιμετώπιση του σοβαρού αυτού περιβαλλοντικού εγκλήματος. Από ότι όμως φαίνεται υπάρχουν μέχρι στιγμής, σοβαρές συνέπειες σε περιβάλλον και δημόσια υγεία… από τους ασυνείδητους διακινητές της ρύπανσης. 

Αυτό  καταδεικνύει η σοβαρότητα της παρέμβασης των αρμόδιων αρχών, που εργάζονται με πλήρη μυστικότητα και ολονύχτια… προτρέποντας  μάλιστα τους οικιστές της περιοχής, να μείνουν στις κατοικίες τους…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.